Fårösunds Semesterby

Address: Strandvägen 80, 624 62 Fårösund
Location: Northern Gotland incl Fårö (Coastal)
Show map
Guest score: 63% 38 of 60 recommend (15 reviews)

Guest score: 63%

(38 of 60 recommend)
Overall opinion 3.2 of 5
Service 3.5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.3 of 5
Cleaning on arrival 3.3 of 5
Value for money 3.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 20)

Saknade en tv

Most Popular by Bejan, Sweden (Sweden Mon 21 Aug 2023)
“Saknade en tv. Tycker att det borde höra till. Det fanns antenn på stugan. Annars fanns det vi behövde ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Gotlands vistelse

Most Popular by Mie, Sweden (Sweden Wed 05 Jul 2023)
“Stugan hade allt vi behövde. Det var lite tråkigt att det inte var något tak över alltanen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Lugnt och skönt

Most Popular by Annika , Sweden (Sweden Sat 01 Jul 2023)
“Stugorna ligger jättebra ,där är lugnt och bra plats att röra sig utanför stugan . Sängarna är bra att ligga i .”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Fårösund

Most Popular by Höglandet, Sweden (Sweden Wed 21 Jun 2023)
“Vi var mycket nöjda med både läget, närheten till färjan, affär, restauranger mm. Dock är det lite slitet, färg som flagar, luckor som hände på 3 kvart men annars väldigt genom tänkt! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 5 of 5

Boende

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 12 Jun 2023)
“Efter bokning kom bekräftelse på den där det står : Om du bokat en paketresa består din bokning av separata bokningsnummer för färja och boende. Färjans externa bokningsnummer räcker vid incheckning på färjeterminalen (det sjusiffriga numret i din bokning under Färja, Destination Gotland. Vid bokning av privatboende laddar du ner vouchern. I vouchern hittar du detaljerad information samt vägbeskrivning till ditt boende. Hittade ej någon detaljerad info utan kontaktade Destination Gotland flera ggr ang boendet utan vid varje kontakt (senast onsdag veckan innan avresa) fick svaret att boendet kontaktar oss ang boendet. Fick ej ngt svar innan avresa från hemmet utan vår tanke att vi hittar till Furusunds stugby och får info vid ankomst. Framme möts vi av en stängd reception och vid försök att ringa får vi svaret att för tillfället är det obemannat för tillfället. Försöker ringa igen akut ej bemannad dagtid. Pratar med några gäster i stugbyn som säger att man måste ha en kod för att komma åt nyckel till stugan vilket de fått på mejl. Kollar min mejl fått mejl avsänt 5 jun 2023 08:32 med andra ord efter vår avresa från hemmet. Tycker det är mycket för sent och nonchalant efter alla våra försökt att få denna utlovade info tidigare. Efter att vi läst info ang städning kollade min fru om ev damm i skåpen. Då fick hon en mindre sårskada i skåpet för kastruller när hon stoppade in handen vid stekpannan längst ner som var fullt med glaskross. Försökte ringa igen men inget svar så sänder ett mejl sänt kvällen 6 juni. Får svar 14:57 dagen efter :Var det sådär när du checkade in? Service graden är ju urusel omöjligt att få kontakt och mycket lång svarstid. Vi kommer ej att återkomma för något boende framöver Hälsningar Roger och Anita”
Overall opinion 3 of 5
Service 1 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 3 of 5

Nära havet vid Fårösund

Most Popular by Lotta, Sweden (Sweden Mon 01 Aug 2022)
“Enkelt men rymligt boende nära havet. Nära till Fårösund, Fårö, kalkbrott och strand. Trevlig vedeldad bastu vid havet som man som hyresgäst fick nyttja. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Ja vad ska man säga…

Not recommended by Anton , Sweden (Sweden Wed 13 Jul 2022)
“När man kom till området var gräsmattan en gärde. Gräsklippare kan man ta fram ibland samt en trimmer tycker man. Vi betalde för lakanset men saknades underlakan. Fick åka till supermarket och köpa 4 stycken för 800kr. Påpekades till den anställda när vi lämnade nyckeln men inte ett ljud om att de kan lösas på något sätt. Även en glass till barnen hade vart mycket värt. Men inget.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Fantastisk vistelse

Most Popular by Johanna M, Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2022)
“Trevligt läge, fin stuga som hade alla faciliteter man kan tänkas behöva trots lite äldre standard. Trevlig personal. Vi kommer definitivt tillbaka! Tack för en underbar vecka! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Enklare stuga med det man behöver

Not recommended by Fru E, Sweden (Sweden Wed 14 Jul 2021)
“"Furudröm" med med plats för sex personer i två sovrum + soffor i allrummet. Enklare kök och dusch med det man behöver men inget extra. Ligger nära vatten, gångavstånd till restauranger, Ica etc - ca 15 min promenad. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fårösunds semesterby

Most Popular by KB, Sweden (Sweden Fri 05 Jul 2019)
“Ett helt ok ställe att bo på som ligger bra till för utflykter till Fårö och andra sevärda ställen på norra Gotland. Kändes konstigt att man aldrig mötte någon som hade hand om stugorna. Man fick hämta och lämna nyckeln i ett fack med kodlås. För min del funkade det bra men jag kan tänka mej att andra kan tycka att det blir lite väl opersonligt. Stugans städmöjligheter var dock dåliga. Dammsugan hade ett väldigt kort rör som gjorde att man fick böja ryggen hela tiden när man städade och då är jag inte lång, 164 cm. Fanns heller inget städmedel, fick använda diskmedel till allt. Stugan var annars fräsch och sängarna sköna, även om bäddmadrasserna var i fel storlek och olika. Man fick en känsla av att mycket i stugan var möblerat med begagnade möbler och madrasser. En liten sak som faktiskt hade gjort stor skillnad var om dom gjort så att man kunde ha dörren öppen utan att den blåste igen hela tiden. Kanske en krok? ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Build: 11/16/2023 1:43:31 PM, Host: cbonline02, DB: o3.cbguide-8848.cbischannel-38813.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews