Apartments Stora Torget Visby

Address: Stora Torget, 621 56 Visby
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 71% 10 of 14 recommend (8 reviews)

Guest score: 71%

(10 of 14 recommend)
Overall opinion 3.5 of 5
Services 3.5 of 5
Apartement condition 3.4 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Cleaning 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-8 of 8)

Central location

Most Popular by JJ, Hong Kong SAR China (Hong Kong SAR China Wed 24 Aug 2022)
“The apartment is conveniently located within a minutes walk to the town square; 3 minutes to St Mary’s church which has stairs adjacent to it up to the hillside where you can get a great view of the town and the sea. Best location to stay.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Apartement condition 4 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4 of 5
Value for money 4 of 5
Cleaning 4 of 5

Brant trappa

Most Popular by Mats, Sweden (Sweden Sun 21 Aug 2022)
“Trappan upp till sov platsen var farlig brant räcket gick inte att använda på mitten av trappan det var tur att det fans en bäddsoffa. Men för övrigt var det ett mycket mysigt boende.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 4 of 5

Roligt att bo centralt. Gotland känns so...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 21 Aug 2022)
“Roligt att bo centralt. Gotland känns som utomlands med växter man inte ser så ofta. Alla gamla byggnader. Skönt att semestra när det inte är så mycket turister. Mycket bra med nära till matbutik”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Apartement condition 4 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4 of 5
Value for money 4 of 5
Cleaning 4 of 5

Utmärkt läge - förbättringsmöjligheter

Most Popular by Bettenburg , Sweden (Sweden Sat 20 Aug 2022)
“Centralt och bra läge! Svårt att lämna packning med bil. Förbättringsmöjligheter: städning av dusch, mögel i dusch, alla lampor fungerade inte, ventilation i badrum fungerade inte. Passar inte för personer med fysisk funktionsnedsättning då sängarna är placerade en brant trappa upp på loft. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Apartement condition 3 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 3 of 5
Value for money 4 of 5
Cleaning 3 of 5

Lägenhet vid stora torget

Not recommended by Mikaela, Sweden (Sweden Fri 29 Jul 2022)
“Vi var 6 vuxna och 1 ettåring som bodde i lägenheten. Vi stannade 2 nätter. 1. Det första vi noterade var att städningen var UNDERMÅLIG. Det var otroligt smutsigt, så smutsigt att det inte kändes trevligt att vara i lägenheten. Ettåringen som kryper fick stora hårtussar av gammalt hår och smuts i händerna, inte kul. 2. Dessutom var duschhållaren till duschmunstycket sönder, kaffebryggaren var söndermed mera. 3. Jag ringde och frågade om det fanns spjälsäng till låns, den hade de dock mage att ta extra betalt för (känns absurt nu i efterhand då standarden var så pass dålig på lägenheten). 4. Det var mycket liv från barer/nattklubbar på stora torget på nätterna, vilket borde framgår när man bokar lägenheten. Vi alla hade förväntat oss bättre standard, åtminstone en någorlunda ren lägenhet som gjorde att det kändes trevligt att vistas där. Jag skulle aldrig rekommendera boendet till någon. ”
Overall opinion 2 of 5
Services 2 of 5
Apartement condition 1 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 1 of 5
Value for money 1 of 5
Cleaning 1 of 5

Undermåligt boende med stort reonveringsbehov

Not recommended by Missnöjd, Sweden (Sweden Fri 23 Jul 2021)
“Det var dessvärre inte mycket positivt med boendet, för att göra mina synpunkter mer överskådliga har jag delat upp dessa under följande rubriker. Boendets enda fördel var läget precis bakom stora torget. Det är uppenbart att de ansvariga inte sköter detta boende, då felaktigheter påpekats av tidigare gäster som man uppenbarligen inte har åtgärdat. Allmänt Övermöblerat, många möbler är opraktiska och känns dit ställda som förvaring. Flertalet var dessutom bedagade och slitna. Trappan till övervåningen är mycket opratisk, variaten med halvatrappsteg gör den svår använd speciellt nattetid i yrvaket tillstånd. Eller då något behöver bäras upp eller ned. Lägenheten hade lager av damm på flera ställen i såväl kök som badrum. Lägenheten blev mycket varm. Golven mycket slitna. Omöjligt att sova innan kl två på natten på grund av allt uteliv. Vardagsrumsdel Inga som helst gardiner trots bäddsoffa. Villket även påpekats av tidigare gäster. Köksdel Inga muggar för kaffe, chocklad eller the. Inget att torka disken med. Kökskranen för hård att reglera. Smutisga disktrasor. Köksskåpen överfulla med husgeråd, villket innebär för lite plats att ställa egen köpta matvaror. Spisen luktade bränt vid anvädning. Spisen smutsig. Microvågsugngen smutsig invändigt. Kaffebryggaren mycket smutsig, sliten och bedagad. Nedre köksskåp närmast städskrubben smutsigt såväl invändigt som utvändigt. Då husets tvättstuga användes, vibrerade hela lägenhetens diskbänk. Oren kastrull Badrum Svartmögel på flera ställen Inget varmvatten i kranen vid tvättställlet. Överdelen på toletten satt lös. Övervåning Räcket vid sängarna satt lite väl löst. Huset Trappuppgången allmät ofräscht och sunkig, det låg exempelvis tvättsäckar i farstun ett flertal dagar i sträck. Krånglande döröppnare på portdörren som gjorde att portdörren stundtals knappt gick att stänga.”
Overall opinion 1 of 5
Services 2 of 5
Apartement condition 1 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 1 of 5
Value for money 1 of 5
Cleaning 1 of 5

Wi-Fi fungerade inte fast vi påpekade de...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 05 Jul 2021)
“Wi-Fi fungerade inte fast vi påpekade det flera ggr.Vi var fyra st och lägenheten är för lien för det Det fanns en bäddsoffa som två sova i där madrasserna var under all kritikDet enda positiva var läget vid stora torget ”
Overall opinion 2 of 5
Services 2 of 5
Apartement condition 2 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 2 of 5
Value for money 2 of 5
Cleaning 3 of 5

Stil o känsla

Most Popular by Ib, Sweden (Sweden Sat 27 Jul 2019)
“Lägenheten var trivsam med stil och känsla. Vi var 5 barn och 5 vuxna och allt fungerade över förväntan.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 5 of 5


Information


Information

Build: 11/25/2022 6:25:27 PM, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-8848.cbischannel-38813.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews