First Hotel Kokoloko

Address: Söderväg 56 A, 62158 Visby
Location: Visby and surroundings (Coastal)
Show map
Guest score: 96% 54 of 56 recommend (18 reviews)

Guest score: 96%

(54 of 56 recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Cabin/room condition 4.6 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.4 of 5
Cleaning on arrival 4.5 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 18)

Parkering och frukosttider

Most Popular by BigJ, Sweden (Sweden Mon 15 Jan 2024)
“Vi missade parkering och fick p-bot x 2. Snopet. Vi räknade med frukost från 06:00. Snopet Båda var nog vårt fel, då anslag fanns för den som brydde sig om att läsa… Annars mycket nöjda!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

inrednig

Not recommended by lars, Sweden (Sweden Tue 31 Oct 2023)
“inga avställningsytor inne på rummet. Inget nattygsbord!”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 1 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Helg utan älg

Most Popular by Hasse, Sweden (Sweden Wed 25 Oct 2023)
“Mycket trevlig och vänlig personal. Borde ha framgått att P kostade 100:- kr per natt”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vilseledande

Not recommended by Nette, Sweden (Sweden Sat 07 Oct 2023)
“Ni skriver att det finns parkering. Jo, men till ett hutlöst pris. Ni skriver att det finns restaurang. Jo, men ENDAST frukostbuffé ( som var utsökt!) Ingen mat på kvällen- en stor besvikelse. Trevligt bemötande av personalen. Tack!”
Overall opinion 2 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Funny name kokoloko

Most Popular by Stinger , Sweden (Sweden Thu 28 Sep 2023)
“In general ok, bit out of centrum of Visby but weather was ok to walk 15 minutes or so. Short walk from ferry but uphill so think based on how much you carry if Ok. Room Ok and breakfast as well.”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Lukt från avloppet, First hotell Kokoloko

Most Popular by Tussen , Sweden (Sweden Sun 03 Sep 2023)
“Då vi kom till lägenheten möttes vi av lukt från avloppet. Detta avhjälpte vi med att vi spolade igenom samtliga vattenlås och vädrade ut den dåliga lukten. Detta borde vara fixat innan man hyr ut lägenheten/rummet. Detta påtalade vi för receptionen som erbjöd annat rum med sämre läge, som vi tackade nej till. Vi hade ju redan på egen hand löst problemet med avloppslukten. ”
Overall opinion 3 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 3 of 5

Hög placering

Most Popular by Thure , Sweden (Sweden Sat 19 Aug 2023)
“Frukost buffen var för långa människor. Min fru som är kort nådde inte till allt. Kaffekoppar och glas var placerade alldeles för högt. Det behövs oraniseras om så att frukosten är för alla typer av människor. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotel Kokoloko stay in Gotland

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 28 Jul 2023)
“Very good hotel Kokoloko in the center of all tourist attractions in Visby. Friendly staff with nice rooms. But there are better options in less price in Visby.”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Lght på Kokoloko

Most Popular by Carin Gade, Sweden (Sweden Sun 18 Jun 2023)
“Bokade i februari och frågade om det fanns handikapp toalett! Ja !så tjejen på Fest.Gotland .Fick även prata med hotellet om handikapp toan! Båda så att öka det finns det!! Men när jag kom dit så var den för låg .Min kille hade tagit med en upphöjnad till toaletten .Trots det var det svårt att använda den.Det fanns ingen stol att sitta på i duschen! Min kille och jag hade tagit med en duschstol hemifrån! Plus en hållare! Jag var trots det tvungatt hålla i min kille nät jag duschade! NEJ det var absolut inte handikapp vänligt i toaletten!Och vi tog med ett handtag att hålla i när jag skulle lägga mig i sängen! Annars hade jag inte kommit upp i sängen! j jag är relativt rörlig! Har MS Sedan 1990!Är helt oki mina händer , lite svårt att gå! Nej jag är verkligen besviken! Vi fick endast en varsin lunch som ersättning för ovan! ”
Overall opinion 3 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

Frukost

Most Popular by Nina, Sweden (Sweden Fri 17 Feb 2023)
“En helt fantastisk frukost och en mycket trevlig frukost värdinna!”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Build: 5/21/2024 4:36:57 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8848.cbischannel-38813.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews