Fårösunds Semesterby

Adress: Strandvägen 80, 624 62 Fårösund
Område: Norra Gotland inkl Fårö (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 58% 29 av 50 rekommenderar (12 recensioner)

Gästbetyg: 58%

(29 av 50rekommenderar)
Totalupplevelse 3,1 av 5
Bemötande och service 3,4 av 5
Stugstandard 2,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,2 av 5
Städning vid ankomst 3,2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Enklare stuga med det man behöver

Ej rekommenderad av Fru E, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“"Furudröm" med med plats för sex personer i två sovrum + soffor i allrummet. Enklare kök och dusch med det man behöver men inget extra. Ligger nära vatten, gångavstånd till restauranger, Ica etc - ca 15 min promenad. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fårösunds semesterby

Populärt val av KB, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Ett helt ok ställe att bo på som ligger bra till för utflykter till Fårö och andra sevärda ställen på norra Gotland. Kändes konstigt att man aldrig mötte någon som hade hand om stugorna. Man fick hämta och lämna nyckeln i ett fack med kodlås. För min del funkade det bra men jag kan tänka mej att andra kan tycka att det blir lite väl opersonligt. Stugans städmöjligheter var dock dåliga. Dammsugan hade ett väldigt kort rör som gjorde att man fick böja ryggen hela tiden när man städade och då är jag inte lång, 164 cm. Fanns heller inget städmedel, fick använda diskmedel till allt. Stugan var annars fräsch och sängarna sköna, även om bäddmadrasserna var i fel storlek och olika. Man fick en känsla av att mycket i stugan var möblerat med begagnade möbler och madrasser. En liten sak som faktiskt hade gjort stor skillnad var om dom gjort så att man kunde ha dörren öppen utan att den blåste igen hela tiden. Kanske en krok? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trivsamt

Populärt val av Måddelina, Sverige (Sverige lör 22 jun 2019)
“Det var en kort vistelse. Två nätter. Innan högsäsongens början så receptionen var inte öppen men vi klarade oss själva. Stugan var liten men det gick bra för två personer en kort tid. Rent och snyggt. Vi kan nog tänka oss att återkomma men ska vi vara en längre tid så får vi nog boka större. Lite trångt och bökigt med bäddningen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En stuga som ligger perfekt om man tänke...

Populärt val av Jane, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“En stuga som ligger perfekt om man tänker vistas på Fårö. Lite trist att man inte vid någon tidpunkt träffade någon i receptionen. Eller att dom kanske kunde kontaktat en och frågat om allt var bra om dom inte hade öppet alls. Dåligt att inte veta var man skulle leta efter sin stuga vid ankomst. Dessutom stort minus för att det inte fanns belysning utanför stugan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugan

Populärt val av Joger, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Enkel stuga som beskrivs som delux vid bokning. Stämde inte med våra förväntningar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Inte lika fint som bilderna. Men gott om plats och mysigt om man inte är för petig.

Populärt val av Smålänning, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Lugnt läge och fin natur. Avstressande. Passar dig som inte behöver ha tipptopp runt dig. Barnens var inte så imponerad av lekplatsen men hade roligt ändå med stora ytor och cyklar som tagits med. Prisvärt och kul att få se met sv Gotland än bara Visby!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemsidan lovar lite mer än vad verklighe...

Ej rekommenderad av Tess, Sverige (Sverige sön 08 jul 2018)
“Hemsidan lovar lite mer än vad verkligheten visar.Stranden tex. som ska finnas i semesterbyn är i princip obefintlig Stugan var egentligen väldigt fin men miljön runt huset med stora rötter som stack upp och en mycket dåligt underhållet uteplats man inte ville vistas på drar ner betyget. Det saknades också div husgeråd mm. Fin miljö med utsikt till Fårö och gångavstånd till hamn och Fårösunds fästninc är ett plus!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugan

Populärt val av Ellen, Sverige (Sverige sön 20 aug 2017)
“Stugans läge var trevlig med utsikt över Fårö. Dock har den några år på nacken vilket märktes på utrustning i kök, på de smala sängarna. Täcken och kuddar skulle behövas bytas ut mot nya. Då vi var där på lågsäsong så var det lugnt och inte full belagt. Dusch och toaletter för campinggäster var nytt och fräscht. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Välfungerande stugby

Populärt val av Björn, Sverige (Sverige lör 13 aug 2016)
“Vi hyrde en liten stuga med allrum, pentry och ett litet sovrum ("Lillstugan"). Det fanns inget badrum i stugan, utan man fick gå ca 100 m till ett servicehus med fräscha toaletter och duschar. Köket var mycket litet, fungerade att använda, men det var enklast att diska utomhus. Allrummet verkade lite renoverat. Sovrummet hade nästan bara plats för två sängar och var mycket litet. En säng var platsbyggd. Wifi hade bra täckning över området. Dock var det ofta problem med att ansluta, lite beroende på vilken telefon man hade. Telefonen fastnade då på "erhåller ip-adress". Vet inte vad det berodde på. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkel stuga i trevlig miljö

Populärt val av Malu, Sverige (Sverige tis 28 jun 2016)
“Stuga med enkel standard. Ligger trevligt i Fårösund nära färjan till Fårö. TV utlovades i stugan men det fanns inte. Wifi fungerade mycket dåligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8848.cbischannel-38813.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews