Visby Lägenhetshotell

Adress: Artillerigatan 19, 62138 Visby
Område: Visby med omnejd
Visa karta
Gästbetyg: 98% 44 av 45 rekommenderar (2 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(44 av 45 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Lägenhetsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Kanon upplevelse!

Populärt val av Jakob, Sverige (Sverige lör 27 aug 2022)
“Bra, trevlig, och serviceminded personal. Fräscht boende med allt man behöver, och Visby innerstad inom 7 minuters promenad! Riktigt prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 4 av 5

Dyrt

Populärt val av Andreas, Sverige (Sverige fre 26 aug 2022)
“Som fv ö-bo betalar jag dryga 4 700 för två nätter i Visby med dottern. Det är på tok för dyrt för att långsiktigt vara hållbart.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Städning 5 av 5

Visby lägenhetshotell

Populärt val av Kosta, Sverige (Sverige tis 23 aug 2022)
“Bra hotell med egen lägenhet och pool på området. Tyvärr var inte bänken på loftgången sittvänlig, saknade sittkuddar eller bättre stolar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5

Saknade sänglampor. Gardinerna till loft...

Populärt val av Amajsan, Sverige (Sverige mån 22 aug 2022)
“Saknade sänglampor. Gardinerna till loftgången var lite för genomskinliga så man var tvungen att ha kläder på sig hela tiden (och det var väldigt varmt när vi var där).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Bra läge av Lägenhetshotell i lugn miljö...

Populärt val av Kurre, Sverige (Sverige lör 20 aug 2022)
“Bra läge av Lägenhetshotell i lugn miljö. Lagom stort Lägenhetshotell i antal våningar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5

It was perfect. Clam not far from visby ...

Populärt val av Luna, Sydkorea (Sydkorea ons 10 aug 2022)
“It was perfect. Clam not far from visby central, swimming pool, very kind staff, facilities. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Nice and near

Populärt val av Jean-Michel JULIA, Frankrike (Frankrike sön 31 jul 2022)
“Very convenient hotel just outside Visby walls; pleasant swimming pool. The staff is friendly, even though the reception is not always open. The facilities are suitable for families as well as for solo travelers. I recommend it warmly. Vi var 3 vänner från Frankrike; vi vill komma tillbaka utan tvekan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Ingen ac eller luft

Populärt val av Z, Sverige (Sverige tor 21 jul 2022)
“Bra generellt men väldigt kvavt och varmt i lägenheten då man ej kan öppna fönsterna och det inte finns ac :/ , men annars var allt mycket bra!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5

Bra läge

Populärt val av Cecilia , Sverige (Sverige tis 05 jul 2022)
“Lägenheten var fräsch och låg i ett lugnt område med gångavstånd till centrum. Vi hade en 4bädds lägenhet. Sovrummet var litet och det blev väldigt varmt på natten trots fläkt och öppet fönster. Ba tvättstuga att låna i huset och fin pool att svalka sig I.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-21 18:36:07, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8848.cbischannel-38813.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews