Sommarlovserbjudande: 1-7 juli

Fira in sommarlovet hos oss på Ravinstigen! Under vecka 27 bor barn upp till 15 år gratis i sällskap av minst 1 betalande vuxen. Gäller vid bokning 1-7 juli och avser boende i alla våra lägenhetstyper.

Ett stenkast från hamnen i södra delen av Visby hittar du Ravinstigen. Här bor du i lägenheter med ett lugnt men centralt läge med utsikt över havet. Lägenheterna ligger endast 800 meter från Visby ringmur och på bekvämt promenad- eller cykelavstånd till både restauranger, charmiga gränder och spännande historia. 
 
Alla lägenheter har havsutsikt och balkong ingår i en del av lägenheterna. Lägenheterna är i olika storlekar men alla är utrustade med pentry, kylskåp, bord, stolar, egen dusch och toalett samt TV och Wi-Fi. Är ni ett större sällskap finns även en rymlig trerumslägenhet med fem bäddar. Fri parkering finns mån av plats i anslutning till lägenheterna.

När du bokar detta erbjudande bor du på “Ravinstigen – Visby Lägenhetshotell”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8848.cbischannel-38813.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails